dimecres, 6 de setembre del 2017

Què és Escola Nova 21?

Què és Escola Nova 21?

Escola Nova 21 és un projecte del Centre Unesco Catalunya,  la Fundació Bofill, la Universitat Oberta de Catalunya i EduCaixa per transformar el sistema educatiu català.
La nostra escola és un dels 30 centres escollits per formar part de la mostra d'Escola Nova 21. Això vol dir que ens involucrarem en aquest procés juntament amb altres centres representatius de la diversitat d'escoles i instituts de Catalunya i acompanyats d'altres que ja apliquen tècniques avançades d'ensenyament. Tot aquest procés l'anirem compartint progressivament amb la resta dels 458 centres que formen part d'Escola Nova 21 i, especialment, amb els de la xarxa del baix maresme. 

Per tal de dur a terme aquests canvis hem creat un "equip impulsor" format per Enric Luna, Laura Nualart, Isabel Cisneros i Núria Aznar, encarregats de gestionar tot el canvi juntament amb la comunitat educativa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SEGUIM!

·        El Programa EN21 va finalitzar el desembre passat després de tres cursos dedicats a la transformació educativa. Ens fa molta il·lu...